Om oss

Vi som driver Norhwest on 2 Wheels heter Lena och Tommy Lund och bor sedan länge i USA. Lena har bott i landet sedan 1981 år och Tommy sedan 2005. Vi har själva ett brinnande motorcykelintresse och lång erfarenhet av att åka motorcykel i landet.


Lena
Jag kom till USA och San Francisco 1981. Sedan 1996 bor jag i den lilla staden Sandpoint i Idaho. Jag arbetar som ”Front Desk manager” på ett motel. Vädret här i Idaho är helt underbart på sommaren och vi är då ute och åker motorcykel nästan varje helg. 

Jag började åka MC hemma i Sverige och Borås när jag var i 15-årsåldern. Det måste väl vara åldern, men nu kör jag en Harley Davidson Dyna Wide Glide. Vi har många bra vägar att köra MC på och naturen är den vackraste i hela USA. Jag är medlem i MC-klubben ”Scootin Sisters”, som är en klubb bara för kvinnor.

Tommy
Jag flyttade till USA och Sandpoint 2005 och arbetar här som ”landscaper” (trädgårdsanläggare). Jag har alltid varit intresserad av motorcyklar och har till och från kört motorcykel sedan 1970-talet.

Sedan jag flyttade till USA har jag verkligen fått möjlighet att ägna mig åt mitt MC-intresse. Det mesta av min fritid tillbringar jag på min Harley Davidson Dyna Wide Glide. Jag är också intresserad av gamla amerikanska bilar och en liten biverksamhet jag har är att köpa upp 50- och 60-talsbilar som jag skickar till Sverige för vidareförsäljning

undefinedundefined